Tour image

Val Thorens, Frankrike

7 dagar
300km (pistkarta)
18-25 År
  • Detaljer
  • Program
  • Boende

Närmast himlen!

Val Thorens ingår i världens största skidsystem, de 3 dalarna, och här finns prisbelönt pist- och offpiståkning för alla nivåer! Orten ligger på 2 300 meters höjd i Maurienne-dalen i norra alperna och är byggd enbart för skidåkning, vilket märks på arkitekturen som mer funktionsstyrd än mysig. Den höga höjden gör det till en mycket snösäker ort med stor fallhöjd och moderna liftar bygger ihop systemet med angränsande orter.


Val Thorens är en komplett skidort med allt som behövs när det kommer till sportaffärer, kringaktiviteter och livliga after ski-ställen – ett av de mest kända är La Folie Douce där partymusiken dundrar över soldränkta pister varje eftermiddag.

Transport

Vi erbjuder buss till Val Thorens. Avresa fredagar från Malmö men anslutningar från Göteborg och Stockholm finns. För dig som reser på egen hand kan vi hjälpa till med transfer till & från flygplatsen, se bokningssidan.

In & utcheckning

Incheckning sker lördag cirka 17h, utcheckning lördag, 7 dagar senare, efter lunch.

Priset inkluderar

Boende i flerbäddsrum

Frukost lunch och middag

Utrustning 6,5 dagar

Liftkort 6,5 dagar i Espace Killy (Tignes och Val d'Isère!).

Kvällsaktiviteter

12 timmar under veckan med guide, frivilligt

En trygg resa med paketreselagen

Viktig information

I Val Thorens ingår endast skidutrustning och grupper för skidåkare. Åker du snowboard måste du hyra i byn, och kan inte delta i gruppaktiviteten.

EPIC Ski resor är endast för studenter mellan 18 & 25 år. Är man inte 18 år fyllda vid avresedagen så behöver en i resesällskapet vara minst 18 år och målsmansintyg krävs. Kontakta oss om du är över 25.

Större grupp?
  • Är du en större skola / universitet som vill åka till Alperna? Kontakta oss idag för en skräddarsydd offert

Kontakta oss

Vi hjälper även större grupper - från 20 till 500!