Tour image

Tignes, Frankrike

7 dagar
300km (pistkarta)
18-25 År
  • Detaljer
  • Program
  • Boende

Näst störst i Frankrike

Tignes bildar tillsammans med Val d’Isère ett av världens största (och bästa!) skidområden: Espace Killy, känt för sin glaciär, fantastiska offpist, variationsrika nedfarter och trevliga after ski. Tignes ligger på 2 100 meters höjd och består av flera olika små byar, varav de största och högst belägna är Val Claret och Le Lac. Det är en helt funktionsstyrd ort som är byggt enbart för skidåkning och arkitekturen är inte den charmigaste, men i gengäld ligger butiker, barer och restauranger väl samlade och såväl liftar som pister skär bokstavligen rakt igenom byn. Stämningen är ung, dynamisk och framför allt fokuserad på skidåkning och bergssport.

Den höga höjden och glaciären La Grande Motte gör att snötillgången är i det närmaste garanterad. I Tignes kan man stå på skidor 10 månader om året och tack vare det väldiga liftsystemet är ingen dag sig lik!

Transport

Vi erbjuder buss till Tignes. Avresa fredagar från Malmö men anslutningar från Göteborg och Stockholm finns. För dig som reser på egen hand kan vi hjälpa till med transfer till & från flygplatsen, se bokningssidan.

In & utcheckning

Incheckning sker lördag cirka 17h, utcheckning lördag, 7 dagar senare, efter lunch.

Priset inkluderar

Boende i flerbäddsrum

Frukost lunch och middag

Utrustning 6,5 dagar

Liftkort 6,5 dagar i Espace Killy (Tignes och Val d'Isère!).

Kvällsaktiviteter

12 timmar under veckan med guide, frivilligt

En trygg resa med paketreselagen

Viktig information

I Tignes kan du välja mellan SKI eller SNOWBOARD. Se vilka aktiviteter som finns kvar under bokningssidan.

EPIC Ski resor är endast för studenter mellan 18 & 25 år. Är man inte 18 år fyllda vid avresedagen så behöver en i resesällskapet vara minst 18 år och målsmansintyg krävs. Kontakta oss om du är över 25.

Större grupp?
  • Är du en större skola / universitet som vill åka till Alperna? Kontakta oss idag för en skräddarsydd offert

Kontakta oss

Vi hjälper även större grupper - från 20 till 500!