Tour image

Val d'Isère, Frankrike

7 dagar
300km (pistkarta)
18-25 År
  • Detaljer
  • Program
  • Boende

Alpernas mest populära resmål

Val d’Isère är byn från 1200-talet som utvecklats till en skidort i världsklass – utan att förlora sin charm. Här blandas genuina skidälskare med extravaganta jetsettare som kommer för en veckas semester i lyxklassen. Byn på 1 850 meters höjd ligger nästan så högt upp man kan komma i dalen och sträcker sig längs en lång huvudgata med barer och butiker – och missa inte den röjiga afterskin på legendariska La Folie Douce en bit upp på berget!

Liftsystemet sitter ihop med Tignes och skapar det som kallas Espace Killy, ett av världens största skidområden med över 300 kilometer pist. Här finns utan tvekan åkning i världsklass, vilket bekräftas av att Val d’Isère inte bara är känt som ett bra partyställe utan också som arrangör av OS, VM och alpina världscupen.

Transport

Vi erbjuder buss till Val d'Isère. Avresa fredagar från Malmö men anslutningar från Göteborg och Stockholm finns. För dig som reser på egen hand kan vi hjälpa till med transfer till & från flygplatsen, se bokningssidan.

In & utcheckning

Incheckning sker lördag cirka 17h, utcheckning lördag, 7 dagar senare, efter lunch.

Priset inkluderar

Boende i flerbäddsrum

Frukost lunch och middag

Utrustning 6,5 dagar

Liftkort 6,5 dagar i Espace Killy (Tignes och Val d'Isère!).

Kvällsaktiviteter

12 timmar under veckan med guide, frivilligt

En trygg resa med paketreselagen

Viktig information

I Val d'Isère kan du välja mellan SKI eller SNOWBOARD. Se vilka aktiviteter som finns kvar under bokningssidan.

EPIC Ski resor är endast för studenter mellan 18 & 25 år. Är man inte 18 år fyllda vid avresedagen så behöver en i resesällskapet vara minst 18 år och målsmansintyg krävs. Kontakta oss om du är över 25.

Off-pist?

Vill du istället åka off pist kan du uppgradera till off-pist paketet. Du åker totalt 12 timmar off pist under veckan, utrustning ingår (skidor, pjäxor, stavar och även lavinsändare, sond, spade och ryggsäck). OBS du måste vara en duktig skidåkare, och klara röda och vissa svarta backar utan problem.

Pris: 800kr
Större grupp?
  • Är du en större skola / universitet som vill åka till Alperna? Kontakta oss idag för en skräddarsydd offert

Kontakta oss

Vi hjälper även större grupper - från 20 till 500!