Tour image

Argentière, Frankrike

7 dagar
150km (pistkarta)
18-25 År
  • Detaljer
  • Program
  • Boende

Les Grands Montets!

Argentière är en kultförklarad by vid foten av Chamonixdalens mest berömda berg – Les Grands Montets. I Argentière är stämningen lite mer avslappnad än i Chamonix och här bor många lokala extremsportare just därför att de föredrar den genuina atmosfären. I byn finns barer, butiker, mataffär och bageri och för den som vill ha större utbud tar det cirka 10 minuter ned till Chamonix med buss eller tåg.

Argentière ingår i samma skidområde som Chamonix och åkningen sker i någon av sektorerna Les Grands Montets (ett hundratal meter från hotellet), La Balme, Brévent och Flégère dit man når med buss. Här finns offpiståkning i världsklass – byn andas skidåkning och bergssport som få andra!

Transport

Vi erbjuder buss till Argentière. Avresa fredagar från Malmö men anslutningar från Göteborg och Stockholm finns. För dig som reser på egen hand kan vi hjälpa till med transfer till & från flygplatsen, se bokningssidan.

In & utcheckning

Incheckning sker lördag cirka 17h, utcheckning lördag, 7 dagar senare, efter lunch.

Priset inkluderar

Boende i flerbäddsrum

Frukost lunch och middag

Utrustning 6,5 dagar

Liftkort 6,5 dagar i Le Tour, Brévent, Flégère, Grands montets & Aiguille du midi

Kvällsaktiviteter

22 timmar under veckan med guide, frivilligt

En trygg resa med paketreselagen

Viktig information

I Argentière ingår endast skidutrustning och grupper för skidåkare. Åker du snowboard måste du hyra i byn, och kan inte delta i gruppaktiviteten.

EPIC Ski resor är endast för studenter mellan 18 & 25 år. Är man inte 18 år fyllda vid avresedagen så behöver en i resesällskapet vara minst 18 år och målsmansintyg krävs. Kontakta oss om du är över 25.

Större grupp?
  • Är du en större skola / universitet som vill åka till Alperna? Kontakta oss idag för en skräddarsydd offert

Kontakta oss

Vi hjälper även större grupper - från 20 till 500!